In de buurt


Restaurants in Vlissingen

Lungo Mare

Lungo Mare is een heerlijk Italiaans restaurant met een uitgebreid menu. Het restaurant is gelegen op een gezellige plek en je hebt hier ook een goede gelegenheid om te eten op het terras. Buon appetito!

Bellamypark 32, 4381 CK Vlissingen

De gevangentoren

De gevangentoren is een bijzondere plek aan de boulevard in Vlissingen. Je kunt hier vooral heerlijk lunchen en borrelen. De historie van deze plek zorgt voor een unieke ambiance.

Boulevard de Ruyter 1, 4381KA Vlissingen

Soif

Soif is een trendy restaurantje met een gezellig terras op het Bellamypark in Vlissingen. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, maar ook voor een uitgebreid diner.

Bellamypark 14, 4381 CJ Vlissingen

Panta Rhei

Panta Rhei zit op een waanzinnige plek en het is gaaf om hier tijdens de zonsondergang te zijn. Het restaurant heeft een ruime keuze, dus zo is er voor ieder wat wils! 

Nollehoofd 1, 4384 LT Vlissingen


Boulevard

Een uitstapje naar de boulevard mag zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan Vlissingen. Je kunt hier heerlijk wandelen langs de zee en het strand. Daarnaast zijn er veel terrassen, winkels en ijssalons. Het is de ideale plek om even achterover te leunen en te genieten van het uitzicht. Jaarlijks zijn er ook diverse markten langs de boulevard. Deze zijn er bijvoorbeeld met Pasen en Pinksteren. 


Activiteiten

Vlissingen beschikt over mooie fietsroutes en goede fietspaden, maar ook buiten Vlissingen is het goed fietsen. Een dagje naar historisch Middelburg, of lekker cruisen langs het strand en door de duinen om in Domburg een terrasje te doen. Bij fietsverhuur Vlissingen kun je verschillende fietsen huren en het zit op loopafstand van onze B&B.

Walstraat , 4381 EL Vlissingen

De grote bioscoop van Vlissingen ligt letterlijk in de 'achtertuin' van onze B&B. Het is namelijk nog geen 2 minuten lopen naar deze moderne bioscoop aan het strand. Cinecity XL heeft een groot aanbod in films en dit is perfect om een avondje te ontspannen. Filmkaartjes kun je online, maar ook ter plekke kopen.                                                               

Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen

Het Zeeuws maritiem muZEEum is een museum midden in het centrum van Vlissingen. Het museum is gelegen aan de jachthaven van de stad. Je leert hier van alles over de historie van Vlissingen en Zeeland. Het museum wilt verschillende generaties inspireren en verbinden.

                                                                                                                                  

Nieuwendijk 11, 4381 BV Vlissingen